Viešoji įstaiga
Kelmės profesinio rengimo centras


201-05-23 Kelmės skyrius. Balandžio 23-26 d. ir gegužės 8-9 d. virėjų ir padavėjų - barmenų vyr. profesijos mokytoja Lina Gorienė tobulinosi pagal padavėjo technologinių kompetencijų programą Palangoje, restorane "Žuvinė". Mokymams buvo naudojami praktinio mokymo ir savarankiško darbo metodai. Buvo  svečio akivaizdoje flambiruojami patiekalai, supažindinta su patiekalų tranširavimu (kepimu druskoje), filetavimu, mokoma patiekti jūros gėrybes, supažindinta su gėrimų ir maisto derinimu. Puikus, draugiškas "Žuvinės" kolektyvas kantriai ir profesionaliai mokė, demonstravo šiuolaikinius maisto gaminimo ir patiekimo būdus. Tai labai gera patirtis, kuri bus perteikta ruošiant būsimus virėjus ir padavėjus.